Sunday, October 9, 2011

did i forget something???

Hmm.. let me see.. oh yeah..oohh yeee..i see..aku g PC fair hari tu.. pc carnival actually..yeah mostly like pc fair..hahaha Harga barang? Boleh tahan laaa...ada yg murah tu murah la..yg mahal memang tak sanggup nak tgk la kan..hahaha.

Well kat situ aku just bought 2 things and only 1 still with me. Another one ' lost it. My fault. My bad. Haih..apa la nasib. Aku beli external hard disk and digital camera. Banyak WANG yang aku keluarkan. Paling confirm balance gaji time kerja dulu habis. so sad. hahaha 

First aku beli camera. murah kot sebab kedai luar jual dlm rm400 lebih tapi time aku pergi booth camera ni dia just jual dlm rm200 je. aku pun mcm tertarik ar. hehehe aku yakin then aku beli 1. happy happy.

Samsung ES80

Hari ketiga pc fair aku beli external hard disk pulak. susah nak pilih mane satu. last last aku pick brand samsung. comel kot. Aku beli 2. 1 for me. 1 for another person. 2 warna. 1 hitam 1 kelabu. dapat la aku cover hard disk laptop aku tu nanti. hehehe



Baru sehari je aku dgn camera tu, dia hilang meninggalkan aku. baru 1 malam aku tidur bersamanya. dia hilang meninggalkan aku. huhuhu. My bad. Rugi duit aku. Rugi masa aku. Aku minta tolong member aku cari tapi takde ape hasil. Gagal. Dan aku terpaksa terima hakikat. Ada hikmahnya.

Just skrg ni aku kena jaga external tu baik baik. Sebab aku beli dua. 1 utk aku. 1 lagi hadiah ikhlas dari hati. hadiah perpisahan kot. hehehe aku tak pernah terfikir pun tu hadiah perpisahan. Bila dia dapat je external tu maknanya aku dah takde apaape lagi dgn orang tu. For the 1st and last aku celebrate birthday dia. Kalau dia nak buang sekali pun aku tak kisah. Tipu la kalau aku kata tak rugi. Membazir pun ada. Dah tu..kalau orang tak ikhlas nak terima nak buat macam mana. tak pun harap dia bagi je la siapa siapa yg dia nak. housemate dia ke. adik dia ke. ada gunanya jugak kan :)

special for her....

Apapun aku bersyukur atas apa yg berlaku ke atas aku. Alhamdulillah. Ada hikmah di sebaliknya.
^.^

4 comments:

  1. ape kejadah haram la ko break dgn dier ni???

    ReplyDelete
  2. laa..break salah x break salah..payah tol..standard ar org bcinta..mmg mcm tu..x semua kekal buat mase skrg ni :)

    ReplyDelete